Om oss - Din partner inom försäljning

Det var så det började


V år passion för försäljning började samma dag vi insåg möjligheterna med provision. Att själv kunna påverka sin egna lön. Vi studerade människor, kroppsspråk, beteenden & böcker om försäljning, allt för att kunna göra ett bättre jobb. Alla medarbetare hos oss driver eller har drivit egna företag och en sak vi alla har gemensamt är att vi började vår karriär på 100% provision. Precis som du när du startade ditt företag. En sak är säker: Din planering, din målsättning, dina kunskaper & framförallt din energi du investerar skapar ditt resultat. Vi älskar att coacha & skapa stora resultat genom att hjälpa andra. Precis som vi blev coachade när vi började med försäljning så passar vi vidare facklan till dig. Vi vill vara delaktiga till att förbättra vårt svenska näringsliv genom våra kunskaper och erfarenheter.

Jonas Lilja

076 222 88 01


Jonas är en av grundarna till JLS&E och har jobbat med försäljning sedan 2006. Han har tränat över 400 säljare och byggt upp flertalet säljorganisationer med goda resultat. Hans första företag drev han som 20-åring och sedan dess har han hunnit driva en Reklambyrå och haft flera ledarroller inom både B2B & B2C marknaden. På fritiden är det Golf & Familj som står högst på listan. I vilken ordning får ni fråga honom själv om!

Pawel Jasinski

0722 90 05 35


Då alla ödmjuka människor har svårt att beskriva sig själva så har vi gett Pawel lite tid att skriva sin presentation. Vi tänker ge honom lite mer tid innan vi går in och skriver med våra egna ord. En sak är i alla fall säker, denna man har en förmåga att skapa stora resultat utan att behöva använda annat än papper och penna.
 

Vill du också ta dig till toppen?Vi hjälper dig att öka dina kunskaper inom försäljning & marknadsföring så du kan nå din fulla potential