Våra tjänster - Din partner inom försäljning
 
Bakom alla affärsidéer står alltid en person med stor passion för sitt företag. Man har mål & drömmar, en plan & strategi. Ibland är marknaden svår att ta sig in på. Man kanske inte har en säljorganisation som kan omsätta affärsidén till betalande kunder. Det är därför vi finns!
 

Utbildning inom försäljning
Vi utbildar dig i försäljning & ger dig verktygen du behöver för att snabbt komma igång med tillväxten i ditt företag. Vi jobbar både teoretiskt men även praktiskt där vi besöker eller kontaktar potentiella kunder tillsammans. På så sätt så ser vi till att din säljprocess är optimal för ditt företag.
 
Vi skapar er säljprocess
Ni kanske redan har säljare eller en kanal som bearbetar potentiella kunder, men resultatet kanske inte är vad det borde vara. Här kan vi hjälpa till med att optimera processerna & skapa ett starkare säljflöde för er organisation. Vi kan hjälpa er att utbilda, anställa, projektleda och bygga en säljorganisation som håller måttet. Vi ser över ert arbetssätt, analyserar & testar nya vägar tillsammans med era säljare för att till slut nå fram till er blivande säljprocess.
 
Vi bygger en säljorganisation
Vi träffar flera företagare som är proffs på att utveckla fantastiska produkter & tjänster. Dessa företag vill oftast inte ha en stor organisation utan lägga sitt fokus på produktutveckling. Då kan vi ta över hela säljprocessen genom att ni outsourcar hela er säljavdelning till oss. Vi anställer sedan säljare, utbildar dessa & ser till att era produkter säljs på ett kostnadseffektivt sätt.
 
PT inom försäljning
Precis som på gymmet så kan man behöva en personlig tränare. Anledningen till att många anlitar en personlig tränare är för att de har kunskaperna du saknar, och deras uppgift är att pusha dig till att göra jobbet rätt. Du får en kostnadsfri konsultation på ca 60 min där vi ser över din verksamhet, dina kunskaper, mål & utmaningar. Därefter så gör vi en bedömning på antalet timmar vi behöver jobba tillsammmans för att du ska kunna ta din verksamhet till nästa nivå
 
WORKSHOPS
Vi märker allt oftare att man får stora resultat genom att låta sina säljare eller medarbetare få inspiration av någon utanför organisationen. Att göra en workshop inom försäljning, Social Selling eller en workshop inom Mötesbokning ökar kompetensen hos din personal och vi kan därmed påverka ert resultat med väldigt enkla medel
 
EVENT & FÖRELÄSNINGAR
Är alla på företaget trötta på att lyssna på samma människor? Varför inte hyra in en föreläsare som kan hjälpa er att förmedla ert budskap & samtidigt öka dina anställdas kunskaper. Kontakta oss med dina önskemål så ser vi till att hitta den mest kompetenta föreläsaren för er
 
 
 
 
 
 • Dr. Laszlo Illés – iMagineStudio AB
  Det var över mina förväntningar. Jag ville inte alls gå på en säljkurs, eftersom försäljning inte existerade i mitt huvud. Nu är jag väldigt glad att jag var med. Det öppnades en helt ny värld för mig. Jag är väldigt tacksam för att jag fick delta och lära mig så mycket viktiga saker. Det är en hel del att tänka på. Jag tyckte inte att det var viktigt att ha kunskaper i sälj, men nu ser jag att den är en hel profession. Jag fick många verktyg och lärt mig en hel del som jag inte hade någon aning om. Jag har lärt mig psykologiska aspekter som är obetalbara. Upplägget var effektiv och nyttig, både innehåll- och övningsmässigt.  Jonas var väldigt bra på att förklara och belysa olika delar av personlig försäljning. Hans kollega var också bra. Ett stort tack för all hjälp!  
  Dr. Laszlo Illés – iMagineStudio AB
 • Ola Karlsson -  Byteamin AB
  Kursen var superbra. Man har fått en helt annan bild av försäljning och vad man behöver göra för att vara framgångsrik i försäljning. Innan kursen var det jobbigt att lyfta på luren och boka möte. Det är det inte längre. Uppföljningen gav fler tips som passar mig och min verksamhet. Jonas var engagerad och öppen. Jag kommer gärna på en uppföljning till.
  Ola Karlsson -  Byteamin AB
 • Nina Bryantseva
  Kursen var jättebra! Det gjorde att jag har blivit aktiv i mitt företagande och förstod att jag kan förändra mitt arbete och att jag kan nå kunderna. Jag fick många praktiska råd som var specifika för just mig. Kursledarna var inspirerande. Mitt självförtroende har vuxit och jag vågar. Jag fick känslan att jag kan, att det går, att det är möjligt! Jag har sällan varit på kurs med så nyttig innehåll. Uppföljningen gav mer inspiration och tips.
  Nina Bryantseva
 • Ying Gao – Avego AB
  Jag har fått ut jättemycket av kursen. Jag har jobbat med inköp tidigare, så jag har lärt mig något nytt som är helt annat. Att bygga upp sitt självförtroende och få verktyg som är användbara är jätteviktigt! Uppföljningen var guld värd! När man fått en massa teori och verktyg och dessa fått sjunka in , då kom en massa frågor som jag fick hjälp med på uppföljningen. Ja, det bästa med kursen var att det erbjöds  uppföljning.
  Ying Gao – Avego AB
 • André Francois – Francois Investment AB
  Mycket bra! Bra innehåll och väldigt effektivt! Jag har tagit med en del saker som jag har börjat använda direkt och det gav resultat! Det är viktigt med uppföljning, vilket vi haft. Annars är det lätt att falla tillbaka i invant mönster. Första gången jag är med på en uppföljning efter en utbildning. Bra upplägg!
  André Francois – Francois Investment AB
 • Alexandar Debeljak – DLE-Solutions AB
  Givande kurs. Man har fått verktyg som kan appliceras på riktigt. Har använt dessa direkt och har funkat utmärkt. Viktigt med uppföljning. Företaget har gått bättre sedan kursen. Vi har fått fler kunder helt enkelt.
  Alexandar Debeljak – DLE-Solutions AB
 • Heidi Liebe – Du och din Bebis
  För mig var det fantastiskt bra! Har hjälpt mig att förbättra mitt arbetssätt. Har fått verktyg som gav effektivitet och jag kunde implementera säljteknik från dag ett. Ringt till tre kunder och skrev kontrakt direkt! Jag mådde bättre och fick bättre självförtroende. Inget tidsspill, effektivitet hela vägen, konkreta tips och användbara verktyg! Rekommenderar!
  Heidi Liebe – Du och din Bebis
 • Deltagare från vår ubildning

  Utbildningen kommer ge mig fler kunder

  Deltagare från vår ubildning
 • Deltagare från vår ubildning

  Utbildningen gav mig struktur för att boka in kunder och sälja mer

  Deltagare från vår ubildning
 • Deltagare från vår ubildning

  Utbildningen gav mig mer kunskap om sälj, strategier & hur man blir mer effektiv

  Deltagare från vår ubildning
 • Deltagare från vår ubildning

  Utbildningen gav mig mer förståelse för olika personlighetstyper

  Deltagare från vår ubildning
 • Deltagare från vår ubildning

  Utbildningen lärde mig att lära känna mina kunder och våga gå på avslut

  Deltagare från vår ubildning
 • Deltagare från vår ubildning

  Jag fick fler idéer, bättre självförtroende & verktyg att lyckas sälja mer

  Deltagare från vår ubildning
 • Jag lärde mig ett nytt sätt att organisera och tänka på sälj som en del av kärnverksamheten

 • Deltagare från vår ubildning

  Utbildningen kommer ge mig ökad omsättning

  Deltagare från vår ubildning